Ce debandadă la FCSB: Gigi Becali a anunţat retragerea unui jucător de bază! „Gata! Nu cred că mai are cum...“

Ce debandadă la FCSB: Gigi Becali a anunţat retragerea unui jucător de bază! „Gata! Nu cred că mai are cum...“

Mihai Pintilii (stânga)

La FCSB, adică Faci Ce Spune Becali, mai nou, inclusiv momentul retragerii fotbaliştilor e stabilit de latifundiarul din Pipera.

La FCSB e un haos continuu, inclusiv după o remiză albă şi insipidă. Partida cu CFR Cluj a oferit, per ansamblu, un fotbal sărac şi lipsit de spectaculozitate. Aşa că, în stilul său caracteristic, după meci a ieşit la rampă Gigi Becali!
 
După ce l-a făcut praf pe Florin Tănase, patronul roş-albaştrilor a anunţat că îl retrage din activitate pe Mihai Pintilii! Mijlocaşul de 34 de ani s-a accidentat în prima repriză a duelului cu campioana Ligii I şi a fost schimbat cu...Florin Tănase!
 
Ce a spus Gigi Becali?
 
*Şi aşa vorbisem cu el (n.r. - Mihai Pintilii) şi am zis că e ultimul meci pe care vreau să-l joci, adică să mă ajuţi. Într-un fel, m-a ajutat, faptul că n-am pierdut meciul ăsta e important să ştiţi.
 
*Dacă iar a recidivat, nu cred că mai are...păi vin Nedelcu, Oaidă, Ovidiu Popescu. Păi, dacă e căpitan, îl ţinem în staff şi aşa nu avem secund, ne mai trebuie un secund şi o să-l ţinem pe Pintilii secund şi cu asta basta.
72
de meciuri în Liga I a adunat Mihai Pintilii la FCSB din sezonul 2015-2016, marcând de patru ori în campionat.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: