Ce crede Simona Halep despre turneul WTA de la Cluj. Care sunt şansele să  poată participa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

După dispariţia Bucharest Open din calendarul WTA, în 2019. ţara noastră va organiza, la Cluj, în perioada 1-8 august 2021, o nouă cometiţie în cadrul circuitului feminin de tenis, Winners Open.

Cea mai bună jucătoare de tenis a României, Simona Halep, s-a arătat încântată de noua competiţie organizată în România.

„E prima dată când aud despre asta. Când va avea loc? Este un lucru grozav! Sunt cu adevărat fericită să aud. Sper că multe românce vor participa. Va fi ceva minunat deoarece este un turneu bun, iar la Cluj mereu se face treabă bună. Chiar sunt fericită să aud”, a declarat Halep, conform spotmedia.ro.

Simona a mai spus că nu crede că va putea participa la ediţia inaugurală a competiţiei din Ardeal, pentru că în acea perioadă urmează să evolueze la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Turneul Winners Open 2021 se va juca pe zgură şi va avea tablouri de simplu şi de dublu. Competiţia va aduna la start 60 de jucătoare din circuitul WTA, în timp ce fondul de premiere va fi de de 235.000 de dolari. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite