Ce crede Mircea Lucescu despre venirea neamţului Christoph Daum la naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu FOTO Getty Images

Christoph Daum va fi antrenorul naţionalei României şi va avea ca obiectiv calificarea la Campionatul Mondial din Rusia, ediţia 2018.

Mircea Lucescu, care a fost prima opţiune a federalilor în mandatul lui Răzvan Burleanu, a aslautat venirea tehnicianului neamţ-."E un antrenor cu foarte multă experienţă. În perioada în care eram eu în Turcia antrena şi el acolo. E un antrenor care a obţinut multe succese. Cred că e la vârsta la care poate să fie selecţioner. E un antrenor respectat pentru seriozitatea cu care a antrenat echipele în campionate importante.

Eu sunt convins că poate să treacă peste faptul că n-a mai antrenat doi ani. Dar acum depinde şi de ce n-a mai antrenat. Unii antrenori au nevoie de pauze în cariera de antrenor. Eu am trecut de la una la alta, am încercat să rămân în lumea fotbalului fără pauză. Mi-a fost teamă să nu mă obişnuiesc cu lenea. Dar nu toţi au acelaşi tip de temperament sau această putere de a o lua mereu de la capăt. Doi ani şi jumătate de pauză n-ar conta foarte mult pentru un antrenor cu experienţă", a declarat Lucescu pentru Dolce Sport.

"Are faţa unui Fuhrer tăvălit după ce a explodat grenada". Cine spune asta despre Christoph Daum

 Profilul noului selecţioner al României. Cum poate schimba el faţa naţionalei

lucescu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite