Ce a cerut Hagi la împlinirea vârstei de 54 de ani şi care este cel mai mare vis al său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gică Hagi a împlinit 54 de ani şi a demonstrat încă o dată că rămâne un om modest, care nu vrea să fie tratat ca o mare personalitate.

 "Sunt bine, sănătos, mulţumit că sunt în fotbal. Am entuziasm, muncesc, acum am venit de la antrenament", a spus Gică Hagi, în direct la Fotbal Club, pe Digi Sport 1. Prestaţiile din teren i-au adus lui Gică Hagi supranumele de "Rege" al fotbalului românesc. "Vă rog frumos, nu mai spuneţi "ziua Regelui". E ziua de naştere a mea, dar nu sunt "Rege". Nu mă simt aşa", a mai spus fostul mare internaţional.

Hagi a dezvăluit şi care a fost cel mai frumos gol marcat în carieră. "Golul de la Mondiale contra Columbiei. Iar ca pasă, cea dată lui Ilie Dumitrescu, împotriva Argentinei", a mai spus Gică Hagi.

Actualul manager al celor de la Viitorul a vorbit şi despre planurile sale. "V-am spus dorinţele mele care sunt: o mare echipă de club şi o echipă naţională. Asta îmi doresc. Voi fi în fotbal, cu siguranţă", a mai spus Gică Hagi, care a precizat ce îşi doreşte de la actuala sa echipă: "Peste 10 ani, dacă lucrurile merg bine, Viitorul va face performanţă în Europa". Cât despre fiul său, Hagi a precizat că îşi doreşte ca Ianis Hagi să îi calce pe urme, mai ales în tricoul echipei naţionale: "Sper ca peste 10 ani Ianis să fie consolidat în Europa şi lider la echipa naţională. Sper ca prima reprezentativă să facă performanţe mai mari decât ale noastre"

"Ar fi cea mai mare fericire ca cineva să mă depăşească. Să ia cineva Balonul de Aur şi să ne mândrim cu el. Cred că va ajunge un jucător român la Barcelona sau Real Madrid. Eu îi cresc, văd ce vine din spate. Avem fotbalişti cu personalitate, cărora le place scena şi nu se sperie. Au nevoie doar de o echipă unde să se dezvolte şi să ajungă la nivelul cel mai mare, aşa cum am ajuns şi eu"
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite