Ce face banul din om: Florentin Petre s-a transformat din contestatarul lui Ionuţ Negoiţă în angajatul acestuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cât timp n-a avut un post în cadrul clubului Dinamo, fostul mare mijlocaş al „câinilor“ i-a catalogat drept „amatori“ pe cei aflaţi în conducere. Acum, situaţia s-a schimbat radical.

Dinamo face rotaţia cadrelor, folosindu-se de foştii jucători ai echipei. Recent, formaţia din „Ştefan cel Mare“ l-a pus pe liber de Florin Bratu, cel care antrena echipa secundă.

Numele înlocuitorului fostului atacant a fost dezvăluit, în această seară, de site-ul oficial al clubului: Florentin Petre. „Îi mulţumim lui Florin Bratu pentru activitatea pe banca tehnică la Dinamo II. Apreciem prezentarea obiectivă a situaţiei echipei şi atitudinea onestă faţă de club de care a dat dovadă Florin Bratu. Îi urăm succes lui Florentin Petre!“, a declarat directorul general al roş-albilor, Dinu Gheorghe.

Proaspătul instalat în funcţie, Florentin Petre, a oferit şi el o declaraţie blândă pentru fcdinamo.ro: „Este o altă etapă în cariera mea, o nouă provocare şi, în acelaşi timp, o mare responsabilitate pentru mine. Sunt pregătit din toate punctele de vedere pentru acest pas. Vom continua la echipa secundă promovarea juniorilor din cadrul clubului. Ştiu foarte bine ce a reuşit Florin Bratu la Dinamo II şi îmi doresc să realizăm lucruri importante la conducerea tehnică a echipei secunde. Avem un grup de jucători tineri, talentaţi, cu reale perspective de a face pasul la prima echipă. Vreau din toată inima ca fiecare jucător pe care-l antrenez să fie pregătit fizic, psihic şi tactic pentru performanţă, să ştie ce înseamnă Dinamo“.

Acum doi ani era duşmanul conducerii

Această schimbare de ton vine după ce, în noiembrie 2013, Florentin Petre se afla printre cei mai vehemenţi contestatari ai conducerii dinamoviste.

La vremea respectivă, după o înfrângere a „câinilor“, fostul jucător a scris următorul mesaj pe contul său de Facebook: „Alooo, amatorilor, treziţi-vă, vă bateţi joc de un club de legendă; şi nu vorbesc de jucători, ei n-au nicio vină“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite