Ce face un american în Rusia: s-a dus la Soci ca să spargă uşi şi să stea în lift

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Johnny Quinn (30 de ani) pare a fi, fără să ştie, actorul principal într-o comedie neagră la această ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă.

De când a ajuns în Rusia, Quinn, component al echipei de bob al Statelor Unite, a avut parte numai de peripeţii. Mai întâi, a rămas blocat în toaletă şi a fost nevoit să spargă uşa ca să evadeze de acolo. Dacă atunci, Quinn, fost jucător de fotbal american, a fost salvat de fizicul său impresionant (are 1,83 metri înălţime şi 100 de kilograme), ieri, el a avut parte de un nou incident. 

De această dată, el şi un coechipier au rămas blocaţi în lift, fiind scoşi de acolo după intervenţia organizatorilor. Pentru a dovedi că întâmplarea a fost reală, Quinn s-a pozat în liftul blocat şi a postat imaginile pe internet.

Glonţul i-a trecut pe la urechi

Lifturile fac ravagii în cele trei sate olimpice la Soci şi la hotelurile din zonă. De la începutul Jocurilor Olimpice, foarte mulţi ziarişti şi fani au rămas blocaţi în interior, iar o englezoaică a fost la un pas de tragedie. 

Rebekah Wilson, care face parte din echipa de bob a Marii Britanii, a chemat liftul, însă, atunci când s-au deschis uşile, liftul nu venise, şi, dacă n-ar fi fost atentă, Wilson ar fi căzut în gol, în casa liftului. La fel ca şi Quinn, sportiva a făcut o poză pe care a postat-o pe internet pentru a arăta ce s-a întâmplat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite