Cazul Cristinei Neagu revoltă lumea handbalului: Un norvegian atacă Federaţia Europeană printr-un discurs dur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristina Neagu (28 de ani) a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate la piciorul drept, urmând să stea şase luni departe de handbal.

Campionatul European găzduit de Franţa s-a disputat în perioada 29 noiembrie – 16 decembrie, după un program foarte ciudat.

Dacă prima fază a grupelor s-a desfăşurat după un ţintar normal, România jucând la 1, 3 şi 5 decembrie, cu zile de odihnă între meciuri, în schimb, Grupele Principale au avut o desfăşurare aproape de neînţeles!

După ce a întâlnit Olanda la 9 decembrie, România a avut o zi de pauză pentru ca apoi să joace pe 11 şi pe 12! Drept urmare, la al doilea meci, Cristina Neagu s-a accidentat grav şi, ulterior, a şi spus că epuizarea fizică a contribuit la ruptura de ligamente încrucişate pe care a suferit-o în partida cu Ungaria.

Acum, un jucător din naţionala Norvegiei i-a dat dreptate lui Neagu. Potrivit ziare.com, care citează TV2, Sander Sagosen a pus tunurile pe Federaţia Europeană de Handbal (EHF).

Ce a spus?

*Fără niciun dubiu, Federaţia Europeană trebuie să ia acest turneu drept un exemplu şi să-şi dea seama că deja e prea mult! E complet lipsit de sens felul în care s-au programat meciurile Romaniei. Au avut trei zile libere, iar apoi au jucat două meciuri în 17 ore...E clar că imediat apar accidentările.

*Priviţi ce a păţit Neagu, care acum va lipsi un an de zile pentru că a jucat două meciuri în două zile. Evident că sunt consecidente majore când faci planurile greşit. Iar totul e trist pentru că se răsfrânge asupra noastră. 

*Cu siguranţă federaţiile naţionale împreuna cu Federaţia Europeană trebuie să facă ceva! Până la urmă, sportivii pierd. Ai de suferit când lipseşti un an! Nu toată lumea îşi revine după o accidentare de acest gen.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite