Cazul Cristiano Ronaldo: victima descrie „noaptea violului“ cu lux de amănunte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Superstarul portughez, considerat unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie, este vânat de greşelile trecutului. El ar fi violat-o în urmă cu nouă ani pe Kathryn Mayorga.

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, 32 de ani, născut în insula Madeira, botezat la biserica San Antonio şi binecuvântat cu mult talent. Superstarul portughez, consdierat unul dintre cei mai mari, dacă nu cel mai mare, fotbalişti din istorie, este vânat de greşelile trecutului.

Ronaldo este acuzat de viol de Kathryn Mayorga, fost model. Totul s-ar fi petrecut în noaptea de 12 spre 13 iunie 2009, în vara în care portughezul a plecat de la Manchester United la Real Madrid.

În versiunea ei despre ceea ce s-a întâmplat în noaptea aceea, Kathryn a descris cu lux de amănunte pentru Der Spiegel. Totul a început în clubul Rain, unde Ronaldo petrecea cu încă două persoane.
„Prietena mea Jordan era atrasă de viaţa de noapte, avea multe cunoştinţe în cluburi. Jordan a tras de mine:  <Haide, trebuie să îl cunoşti> . Prietenul ei era fotbalist aşa că ştia despre cine e Ronaldo“.

Cristiano a râs de ea, pentru că nu a vrut să se alăture de la început grupului. Apoi, i-a cumpărat o băutură şi i-a prezentat-o anturajului său. Au discutat puţin, apoi i-a cerut numărul de telefon şi a plecat.
„OK, mi-am zis, asta a fost tot. Apoi, am primit un mesaj de la el. Să îmi aduc prietenii, să mergem la o petrecere privată“. Ea şi Jordan au decis să meargă la Palms Palace, hotelul aflat chiar lângă club.
Ronaldo şi cei doi prieteni le aşteptau în lobby. „Petrecerea s-a terminat, dar nu-i nimic, o să facem petrecerea noastră“. Kathryn i-a spus lui Jordan să meargă înăuntru, să facă o poză şi să plece.
În 2009, The Palms Casino Resort era cel mai bun loc din Vegas. Ronaldo avea penthouse-ul 57306, unde o cameră era 1.000 de dolari pe noapte.

Odată ajunşi în apartament, toată lumea a sărit în piscină, îşi aminteşte Kathryn,. Prietena ei a rămas pe margine.
Ronaldo i-a oferit ceva să se îmbrace pentru Jacuzzi. Kathryn spune că a mers la o baie să se schimbe şi era doar în chiloţi, când Cristiano a apărut, cu penisul pe afară. „M-a rugat să îi ating penisul pentru 30 de secunde. Am dat din cap că nu. M-a implorat apoi să îi fac sex oral. În mintea mea era, <Doamne, ce idiot!>. Băiatul ăsta e atât de faimos şi  de drăguţ de fapt e un ciudat şi un ratat. Apoi mi-a zis că îmi dă drumul dacă îl sărut. I-am zis că îl sărut, dar nu îi ating penisul“.

Apoi, Cristiano a deveit tot mai insistent, a tras de ea. „Unul dintre prietenii lui a apărut şi a întrebat ce se întâmplă. I-am spus că acum ieşim, şi Cristiano a zis, <Da, da, acum ieşim>. Ajunşi în cameră, a sărit pe mine, a vrut să îmi dea jos chiloţii, în timp ce eu îmi acopeream vaginul cu mâna. Am strigat în repetate rânduri  <Nu, nu!>.

Ronaldo, susţine Kathryn Mayorga, a violat-o anal. Brutal, fără prezervativ. „După ce s-a terminat totul, tot nu îmi dădea drumul. Îmi spunea <Baby, baby> şi se uita la mine cu o privire vinovată, ca şi când i-ar fi părut rău. A spus că 99 la sută e băiat bun.“
Sursa: Der Spiegel

VIDEO Ronaldo, dansând cu Kathryn în noaptea presupusului viol

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite