Cătălina Ponor şi-a ales naşii de cununie. O fostă mare campioană va fi alături de ea la altar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nadia
Nadia

Dublu medaliată la Olimpiada de la Londra, Cătălina Ponor se va retrage din activitatea competiţională şi dedica vieţii de familie.

Ea intenţionează să se căsătorească cu gimnastul portorican Tommy Ramos, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. Cătălina s-a gândit chiar şi la cei care vor îndeplini rolul de naşi. Acest lucru a fost confirmat chiar de Nadia Comaneci, faimoasa noastra campioană şi soţul ei, Bart Conner, urmând să-i conducă pe cei doi la altar. "Mi-a spus că şi-ar dori ca eu şi Bart sa le fim alaturi, însă mai este până se căsătoresc. Am acceptat, bineînţeles, însă, repet, nu ştiu când se va întampla acest lucru", a declarat Nadia pentru ziarul RING.

În spatele acestei rugăminţi se află o strânsă prietenie, începută în urma cu mai mulţi ani, pe când Cătălina Ponor, retrasă la vremea respectivă din activitate, preda gimnastica în SUA. "Eu am fost alaturi de Cătălina tot timpul. Pot spune că suntem apropiate. Dacă a avut nevoie de un sfat, m-a sunat şi i-am spus părerea mea. A fost şi în State, a antrenat, iar atunci ne-am cunoscut mai bine. Este o fată deosebita", a mai ţinut să precizeze Nadia Comaneci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite