Cătălina Ponor, sărbătorită la Rio cu tort şi şampanie la împlinirea a 29 de ani

Cătălina Ponor, sărbătorită la Rio cu tort şi şampanie la împlinirea a 29 de ani

Foto COSR / News.ro

Gimnasta Cătălina Ponor împlineşte, sâmbătă, 29 de ani, ocazie cu care a avut parte de o surpriză din partea delegaţiei României la JO de la Rio, ea fiind sărbătorită cu tort şi şampanie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gimnasta Cătălina Ponor îşi serbează împlinirea a 29 de ani la Rio, unde a concurat în finală la bârnă şi a ocupat locul 7.

Aflată la a treia ediţie a Jocurilor Olimpice din carieră, Ponor a avut parte, sâmbătă, de o surpriză din partea delegaţiei României, care i-a pregătit şampanie şi un tort pentru aniversare.

”Cătălina Ponor îşi aniversează astăzi ziua de naştere. Delegaţia Team Romania la Rio i-a făcut o surpriză triplei campioane olimpice”, se arată într-un mesaj al COSR postat pe Facebook, la care este ataşată şi o fotografie cu oferirea tortului.

La JO din 2004, Cătălina Ponor a câştigat medalia de aur la bârnă, ea având alte patru medalii olimpice în palmares: aur, la sol şi cu echipa (2004), argint la sol (2012) şi bronz cu echipa (2012).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările