VIDEO Cătălin Moroşanu va lupta cu marocanul Badr Hari: "Te voi mânca de viu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Moroşanu, regele junglei sud-africane
Cătălin Moroşanu, regele junglei sud-africane

Luptătorul român Cătălin Moroşanu îl va înfrunta pe marocanul Badr Hari, unul dintre cel mai bine cotaţi sportivi de K-1din lume, într-un meci a cărui dată urmează a fi stabilită.

Promotorul Eduard Irimia a declarat că meciul ar putea avea loc la Dubai sau Bucureşti.

"E posibil ca meciul să aibă loc pe 15 mai la Dubai, într-o gală VIP, dar e doar o discuţie, în câteva zile vom şti toate detaliile şi vor fi anunţate într-o conferinţă de presă. Cu siguranţă, va fi cel mai aşteptat meci din istoria K-1 în România, iar dacă va fi organizat la Bucureşti, cu siguranţă va fi cel mai important eveniment sportiv din istoria sporturilor de contact de la noi. Atât Moroşanu, cât şi Hari, au o bază de fani imensă în România, aşa că ţara noastră va fi scindată în două. Va fi ceva grandios din toate punctele de vedere", a afirmat Irimia.

În vârstă de 30 de ani, Badr Hari (1,97 m, 120 kg) este unul dintre cel mai bine cotaţi luptători din lume la categoria grea. Cu o rată a KO-urilor de aproape 80 la sută, marocanul a obţinut 105 victorii în cele 117 meciuri disputate pe reguli K-1, fiind cunoscut pentru stilul său extrem de agresiv din ring.

În cadrul unui turneu de la Dubai, Moroşanu şi Badr Hari au avut un schimb de replici savuros. "Te voi mânca de viu", i-a spus românul. "Eu nu mănânc oameni ca tine, doar îi fac KO", a replicat marocanul. după care a aruncat microfonul spre Moroşanu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite