„Moartea din Carpaţi“, băgată în spital!  Moroşanu a câştigat lupta cu Daniel Sam, dar britanicul l-a trimis la spital. Care este primul diagnostic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Moroşasni a ajuns de urgenţă la spital după confruntarea cu englezul Daniel Sam,  joi seara, pe care a câştigat-o în urma unei decizii la puncte.

Propsort.ro scrie că luptătorul a fost suspect de fracturi costale şi a fost supus investigaţiilor medicale până la ora 4:00 dimineaţa. Din fericire, diagnosticul iniţial nu s-a confirmat şi sportivul supranumit „Moartea din Carpaţi“ a părăsit spitalul pe picioarele sale.

Meciul a fost unul cu răsturnări de situaţie, care au făcut deliciul spectatorilor prezenţi la gala care a avut loc la Cluj.

Moroşanu a început lupta cum nu se poate mai prost, el primind un genunchi în coşul pieptului, lovitură în urma căreia s-a resimţiti şi a fost numărat de arbitru.Românul a reuşit să termine repriza şi a dominat ultimele două intervaluri. Pâna la final, Moroşanu şi-a trimis adversarul de 3 ori la podea, o dată în runda secundă şi de încă două ori în ultima repriză

„Îmi vine să plâng. Dragi clujeni, aţi venit atât de mulţi. Înseamnă că mă iubiţi. Şi eu vă iubesc pe voi şi vă mulţumesc din toată inima pentru că aţi fost lângă mine”, a declarat, vizibil emo'ionat, Morosanu la finalul meciului.

Luptatorul şi-a anunţat retragrerea din activitate la finalul acestui an, după ce va mai disputa două lupte în gale din afara ţării.

Intră aici pentru imagini video

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite