Catalanii, favoriţi să câştige La Liga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi
Lionel Messi

Chiar dacă Barcelona se află la trei puncte în spatele lui Real Madrid, bookmakerii cred că elevii lui Guardiola vor lua campionatul.

Exceptând Anglia, campionatele puternice din Occident au intrat în hibernare. Jucătorii şi antrenorii au intrat în vacanţă, dar bookmakerii au început să refacă cotele privind câştigătoarele din cele mai importante campionate. Motivul? Niciuna dintre echipe nu a reuşit să se desprindă, aşa că vom avea parte de retururi de foc.

În Spania, Real Madrid are un avans de trei puncte în faţa Barcelonei, dar, cu toate acestea, catalanii sunt consideraţi principalii favoriţi la câştigarea campionatului. Oricum, este clar faptul că lupta se va da între cele două mari rivale. Situaţia este cumva asemănătoare şi în Italia. Milan şi Juventus se află la egalitate de puncte, 34, în timp ce Udinese ocupă poziţia a treia, cu 32 de puncte. Bookmakerii cred că doar primele două formaţii se vor bate la campionat, echipa lui Torje având doar a patra şansă. În Anglia, lupta se va da între cele două formaţii din Manchester, trupa italianului Mancini fiind totuşi considerată favorită. În momentul de faţă, United şi City au acelaşi număr de puncte, 45.

În România, lupta se duce în trei

Dacă în Anglia, Spania şi Italia doar două echipe se bat la titlu, situaţia se schimbă în Franţa şi România. În Ligue 1, PSG este favorită certă. Patronii arabi au investit 86 de milioane de euro în vară şi se aşteaptă ca titlul să revină pe „Parc des Princes" după o pauză de 18 ani. În schimb, la noi în campionat situaţia este mult mai echilibrată, Dinamo, CFR Cluj şi Rapid având cele mai mari şanse să câştige campionatul.

Cote pentru câştigarea campionatului

Anglia

1. Manchester City 1,80
2. Manchester United 2,25
3. Tottenham 21

Spania

1. Barcelona 1,80
2. Real Madrid 1,90
3. Valencia 151

Italia

1. AC Milan 1,90
2. Juventus 2,50
3. Inter Milano 13

Franţa

1. PSG 1,55
2. Lyon 5
3. Lille 6,50

România

1. Dinamo 2,20
2. CFR Cluj 2,35
3. Rapid 4

* sursa: Bet Café Arena

Oferta de weekend, 1X2 Bet Café Arena: Chelsea - Villa, un meci cu multe goluri?

Chelsea - Aston Villa pare a fi cel mai echilibrat meci al etapei din Premier League. Gazdele ocupă locul patru în clasament, cu 34 de puncte în 18 meciuri, în timp ce oaspeţii se găsesc pe poziţia a 12-a, având 14 puncte mai puţin.

Cele două formaţii s-au întâlnit de 131 de ori până acum, Chelsea s-a impus de 50 de ori, Villa a câştigat de 49 de ori, iar alte 32 de întâlniri s-au încheiat la egalitate. În majoritatea cazurilor, partidele între aceste echipe au avut rezultate surprinzătoare.

De exemplu, în septembrie 1966, Chelsea a câştigat cu 6-2, pentru ca în decembrie 2007 jocul să se încheie cu un incredibil 4-4. Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat în martie 2010, atunci când trupa lui Ancelotti s-a impus cu un neverosimil 7-1.

Oferta de weekend, 1X2 Bet Café Arena: Chelsea - Villa, un meci cu multe goluri?
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite