Cât de gravă este accidentarea lui Messi! Când va reveni pe teren vedeta celor de la PSG

0
Publicat:
Ultima actualizare:
messi

Atacantul Lionel Messi are o contuzie şi nu a evoluat, miercuri, în meciul cu Metz, pe care Paris Saint-Germain l-a câştigat, scor 2-1, în deplasarea de la Mets.

Conform clubului din capitala Franţei, argentinianul va rata şi următoarea partidă din Ligue 1, atacantul urmând să revină pe teren pentru marele duel cu echipa lui Pep Guardiola, Manchester City, în a doua etapă a grupelor Ligii Campionilor.

RMN-ul efectuat marţi de argentianin a relevat semnele unei contuzii osoase la genunchiului stâng, recomandarea medicilor fiind să ia o pauză de o săptămână, astfel că fotbalistul are şanse mici să intre în meciul cu Montpellier, programat sâmbătă, de la ora 22:00. 

Surse din anturajul lui Messi, citate de L'Equipe, au anunţat însă că fotbalistul urmează să fie apt de joc pentru întâlnirea cu Manchester City, programată marţi, pe Parc des Princes.

În urmă cu patru zile, la primul meci jucat în faţa propriilor suporteri de la venirea la PSG, atacantul argentianian a fost schimbat cu un sfert de oră înainte de finalul partidei cu Lyon, la scorul de 1-1, iar decizia lui Mauricio Pochettino nu i-a picat deloc bine fotbalistului, care a refuzat să-i strângă mâna antrenorului. Chiar dacă gazdele s-au impus în cele din urmă cu 2-1, gestul lui Messi a stârnit dezbateri aprinse în privinţa tensiunilor dintre cei doi. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite