Cât costă o plimbare într-o maşinuţă de golf, pe autostradă? Excluderea din naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoria senzaţională (31-24) de echipa de rugby a Ţării Galilor, în faţa Scoţiei, sâmbătă, la Cardiff, a accentuat starea de euforie a "dragonilor". Linia a treia Andy Powell a ieşit la plimbare cu o maşinuţă folosită la golf pe autostradă şi a fost arestat!

La început poliţia galeză a indicat că doi bărbaţi în vârstă de 28 de ani au fost reţinuţi într-o benzinărie, pe autostrada M4, în apropierea hotelului în care o locuia un grup de sportivi, şi că unul dintre ei a fost depistat pozitiv la etilotest. Apoi s-a confirmat că este vorba despre internaţionalul de rugby Andy Powell.

Plimbarea acestuia pe autostradă nu a stârnit zâmbetele conducătorilor Federaţiei Galeze de Rugby (WRFU). Mai ales că Powell a fost cel care merge şi pe mai multe cărări... Într-un comunicat, WRFU a anunţat că jucătorul este exclus din grupul de 35 de jucători reţinuţi pentru Turneul celor 6 Naţiuni. Andy Powell a fost eliberat pe cauţiune, însă el urmează să se prezinte în faţa Tribunalului din Cardiff, în 2 martie.

Legitimat la Cardiff Blues, linia a treia a jucat de 14 ori pentru echipa Ţării Galilor. În ediţia 2010 a Six Nations el a jucat 68 de minute în meciul cu Anglia (17-30) şi 49 în cel cu Scoţia (24-31).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite