Articol publicitar

Cât de mult contează banii în playoff?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO 123 RF
FOTO 123 RF

A mai rămas o lună până la finalul sezonului regulat şi 4 echipe se bat pe 3 locuri de play-off. Cât de mult va fi clasamentul influenţat de valoarea loturilor? Betano, sponsorul oficial al Ligii 1, vă prezintă cotele de piaţă ale formaţiilor cu şanse la primele 6 locuri.

Bătălie în 2 la titlu? FCSB şi CFR au cote de 2.00 şi 2.50!

Favoritele la câştigarea campionatului sunt şi singurele care s-au calificat, matematic, în playoff. Ambele s-au întărit în iarnă: FCSB i-a adus pe Găman şi Cristi Tănase, în timp ce CFR i-a „furat” de la rivale pe Alex Ioniţă, Ţucudean, Costache şi Bordeianu. Aceste veniri au mărit diferenţa de valoare a loturilor faţă de principala urmăritoare, Craiova, care nu a fost foarte activă pe piaţa transferurilor.

advert

Oltenii mai au nevoie de o victorie pentru a fi, matematic, în playoff. Rămâne deschisă lupta pentru ultimele 3 locuri, iar înaintea ultimelor patru etape distanţa dintre Astra şi Dinamo e de numai 3 puncte. „Câinii” stau cel mai bine din punct de vedere al valorii lotului dar sunt în afara playoff-ului în acest moment. Botoşani, în schimb, e pe locul 5 fără să aibă vreun jucător cu cotă de piaţă de cel puţin un milion de euro!

Valoarea lotului se vede şi în cotele pentru accederea în playoff. Moldovenii au cotă de peste 2.00 pe Betano, în timp ce Dinamo şi Viitorul au 1.66. Pariază pe top 6 şi primeşti banii imediat ce o echipă se califică matematic în playoff!

Doar patru jucători are Liga 1 Betano a căror valoare de piaţă depăşeşte 2 milioane de euro: Budescu, Alibec, Băluţă şi Niţă. Deşi e cel mai scump atacant, Alibec nu are niciun gol în această ediţie de campionat. Gnohere şi Ţucudean, liderii marcatorilor, sunt cotaţi la 1.6, respectiv 1.4 milioane.

Harlem Gnohere şi George Ţucudean au aceeaşi cotă pentru titlul de golgheter: 3.00. Un pariu „dublu”, pe golgheter şi campioană, poate aduce câştiguri de 6 ori mai mari! Joacă pe Betano!

Cum arată 11-le ideal al Ligii 1, într-un sistem 4-3-3: Florin Niţă (FCSB, 2 mil. €) – Romario Benzar (FCSB, 1.8), Mihai Bălaşa (FCSB, 1.5), Bogdan Ţîru (Viitorul, 1.5), Cristian Ganea (Viitorul, 1.5) – Dragoş Nedelcu (FCSB, 1.5), Ciprian Deac (CFR, 1.4), Constantin Budescu (FCSB, 2.3) – Alexandru Băluţă (Craiova, 2), Denis Alibec (FCSB, 2.2), Florin Tănase (FCSB, 1.8)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite