Cât de bun este Adrian Petre, golgheterul lui Becali? Cifrele surprinzătoare ale atacantului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Petre este pariul lui Gigi Becali pentru câştigarea titlului cu FCSB FOTO Facebook/FCSB
Adrian Petre este pariul lui Gigi Becali pentru câştigarea titlului cu FCSB FOTO Facebook/FCSB

FCSB a reuşit să aducă un atacant veritabil, un număr 9, după ce patronul Gigi Becali s-a convins că improvizaţiile cu ”perlele” Florinel Coman sau Florin Tănase nu funcţionează în ofensivă, iar Harlem Gnohere este ieşit din formă. Adrian Petre este un atacant de perspectivă, de 22 de ani, adus de la Esbjerg pentru 800.000 de euro.

Cât de bun este însă Adrian Petre? Departe de a fi un golgeter, acesta este mai degrabă încă un tânăr de perspectivă pe care Gigi Becali vrea să scoată bani mulţi, pe ideea că FCSB ar putea fi un fel de Ajax Amsterdam al României, dar cu patron care antrenează din lojă.

După două sezoane foarte bune în liga a doua daneză, Adrian Petre a resimţit schimbarea de nivel când Esbjerg a promovat în prima ligă.

Cu 3 goluri în 16 meciuri, din care 9 ca titular, Petre este un atacant care promite, poate ajuta echipa dar este clar dacă poate fi mai bun decât experimantatul Ioan Hora pe care FCSB l-a cedat în iarnă.

Iată care sunt cifrele lui Adrian Petre în 16 meciuri în prima ligă daneză(cifre per partidă):

 - 0.2 goluri 

 - 1.2 şuturi la poartă

 - 5 ratări

- 16.6 atingeri de balon

 - 0.5 pase decisive

 - 30% dueluri aeriene câştigate, 31% dueluri cu mingea jos câştigate

Având în vedere însă faptul că Liga 1 este, din punct de vedere valoric, sub prima liga daneză iar Petre va fi forţat de antrenorul Bogdan Vintilă la ”recomandările” patronului Adrian Petre are şanse mult mai mari de a se remarca şi de a marca mult mai mult, ceea ce l-ar ajuta şi pentru saltul la echipa naţională de seniori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite