Câştigă 75.000 de lire sterline pe săptămână, dar n-a mai jucat de opt luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazuri de fotbalişti care refuză să plece de la o echipă, pentru că au salarii confortabile sunt des întâlnite în fotbalul european.

Unul dintre cei mai fericiţi fotbalişti din punct de vedere financiar este francezul Florence Malouda, de la Chelsea. Fostul internaţional francez, 78 de selecţii pentru naţionala "cocoşului galic", n-a mai jucat de pe 19 mai, dar încasează săptămânal 75.000 de lire sterline. Şi nu vrea nici în ruptul capului să plece de la londonezi până la finalul contractului care îi expiră în vară, deşi a avut oferte atât din Franţa, cât şi din China. 

Curios este însă şi faptul prin care Malouda a ajuns în dizgraţie. Vara trecută, după ce Chelsea a câştigat Liga Campionilor, francezul şi-a manifestat intenţia de a pleca.

”Jucătorul a declarat de mai multe ori că vrea să plece, dar acest lucru nu s-a mai  întâmplat. Noi am mers mai departe şi am adus alţi jucători. Cu ei continuăm în actualul sezon. Decizia este luată. Florent e trimis la echipa de tineret. Jucătorii au fost anunţaţi, ei au fost de acord cu această măsură”, a spus fostul antrenor Roberto Di Matteo. Între timp, Di Matteo a fost demis, dar Malouda a rămas tot la echipa de tineret.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite