VIDEO Casillas a renunţat la banderola de căpitan al Realului, iar Ronaldo la tricoul cu numărul 7. Madridul şi-a recuperat pentru o seară idolul Raul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raul Gonzales
Raul Gonzales

85.000 de oameni au venit aseară în tribunele stadionului "Santiago Bernabeu", pentru reîntîlnirea cu unul dintre cei mai mari fotbalişti pe care i-a avut Realul.

Madrilenii au jucat un amical cu echipa Al Sadd, campioana Qatarului, la care e legitimat Raul Gonzales, fostul atacant de legendă al madrilenilor. Acesta a avut parte de o primire cu adevărat excepţională, fiind aclamat la scenp deschisă. Însăşi Regele Spaniei Juan Carlos a venit în tribune pentru a-l vedea pe Raul, căruia i-a înmânat un trofeu. Spaniolul a jucat prima repriză pentru Real Madrid, reuşind să înscrie şi primul gol al meciului, iar în semn de respect pentru el Cristiano Ronaldo a renunţat la tricoul cu numărul 7, îmbrăcându-l pe cel cu numărul 11, în vreme ce Iker Casillas i-a dat banderola de căpitan al echipei. În repriza secundă Raul s-a mutat la qatarezi, care au pierdut cu 5-0.

741 de meciuri şi 323 de goluri are Raul în tricoul Realului, în perioada 1994-2010

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite