Caroline Garcia, impresionată de fanii români: Sunt fierbinţi de-a dreptul, au făcut o atmosferă incredibilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caroline Garcia FOTO EPA-EFE
Caroline Garcia FOTO EPA-EFE

Caroline Garcia a dat o declaraţie superbă la adresa fanilor români prezenţi în tribunele sălii din Rouen, la finalul meciului pierdut dramatic, 7-6, 3-6, 4-6 cu Simona Halep în a treia confruntare a duelului Franţa - România.

Conduşi de Emil Boc, fanii tricolori au creat o atmosferă senzaţională, nu au făcut nici măcar un mic pas în spate în duelul cu francezii, au susţinut-o din răsputeri pe Simona, iar modul în care s-au comportat a fost apreciat de Caroline Garcia, transmite Mediafax

„Aş fi vrut să aud mai mult ‘allez les bleus“, dar se auzeau aproape mereu încurajările românilor. Chiar dacă au pus presiune, au fost fair-play. Au făcut o atmosfera incredibilă. Fanii noştri sunt frumoşi, dar românii sunt fierbinţi de-a dreptul. Ştiţi şi voi că noi avem un public foarte bun, dar românii sunt ceva de speriat. Au cântat tot meciul "România, România" şi sunt convinsă că în teren s-a simţit energia lor", a declarat racheta numărul 1 a Franţei, la conferinţa de presă pe care a susţinut-o imediat după înfrângerea cu Halep.

Show-ul suporterilor României a continuat şi mai accentuat pe măsură ce Irina Begu s-a apropiat de obţinerea punctului care să ne ducă spre o finală istorică în cea mai importantă competiţie pe echipe din tenisul mondial. Condusă cu 1-0 la seturi, Irina a făcut o manşă a doua perfectă, a egalat la seturi, iar în pauza de dinaintea decisivului Parmentier a cerut o pauză de vestiar pentru a regândi, alături de Julien Benneteau, alte strategii. În minutele petrecute la vestiar de franţuzoaică, atmosfera a aparţinut, din nou, miilor de români care au scandat minute în şir numele Irinei Begu şi au punctat prin "România, România, ole, ole, ole", un cântec care i-a redus la tăcere pe francezi.

Citeşte şi:

Darren Cahill, luat de val după victoria Simonei Halep cu Caroline Garcia. Ce reacţie a avut australianul

Reacţie candidă a lui CTP după Garcia - Halep: „Am răcnit ca în peşteră!“ Analogia făcută între Simona şi Paşte

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite