Carmen Amariei: ”Ne cerem scuze suporterilor! Sperăm să ne revanșăm față de ei!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Amariei
Carmen Amariei

Echipa de handbal a României n-a reușit să învingă Japonia, terminând la egalitate (28-28) după ce a condus cu 28-25 cu 90 de secunde înainte de final! Semieșecul a adus multă tristețe atât în tabăra noastră, cât și în rândul suporterilor. Iar Carmen Amariei și-a cerut public scuze la Dolce Sport.

Rezultatul din această seară nu modifică foarte mult datele problemei. România trebuie să se impună în fața Braziliei (joi) și Franței (vineri), situație în care va câștiga grupa C și va avea un adversar relativ mai ușor în optimile de finală. Îngrijorător este însă jocul naționalei pregătite de Radu Voina și Luminița Huțupan-Dinu, care a fost neinspirată în atac și ezitantă în apărare.

Intervievată la Dolce Sport, Carmen Amariei a declarat: ”Ne cerem scuze suporterilor! Rezultatul nu ne avantajează... Încercăm să scoatem tot posibilul din meciurile cu Brazilia și Franța. Japonia joacă la capacitatea maximă din primul până în ultimul minut. Am avut și ghinion în ultimele secunde. Am rămas în patru jucătoare și am luat gol pe contraatac. Nici nu știu ce s-a întâmplat”.

Amariei n-a vrut să dea explicații de ordin tehnico-tactic pentru acest rezultat de egalitate, însă a recunoscut că o parte din vină îi revine. ”Am ce să-mi reproșez. Am făcut greșeli pe faza de apărare. Ratările pe care le-am avut în prima repriză...”.

Despre meciurile următoare jucătoarea care evoluează la Terom Iași, în liga a doua, a spus că sunt foarte importante și că ele reprezintă o ocazie prin care naționala se poate revanșa în fața suporterilor. ”Nu știu dacă prezența publicului brazilian va fi o presiune în plus. Avem experientă. Sper din tot sufletul să câștigăm. Încercăm să ne găsim motivația pentru a face meciuri bune. N-am crezut că nu putem să facem maximum de puncte”, a mărturisit Carmen Amariei la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite