Carl Froch îi aruncă mănuşa lui Bute: „Îl fac praf mai repede”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carl Froch aşteaptă încrezător meciul revanşă cu Lucian Bute FOTO Facebook
Carl Froch aşteaptă încrezător meciul revanşă cu Lucian Bute FOTO Facebook

Campionul mondial IBF la categoria super-mijlocie, britanicul Carl Froch, nu-i dă nicio şansă românului Lucian Bute la meciul revanşă care ar putea avea loc în aproximativ o jumătate de an.

Carl Froch crede că Lucian Bute va cere revanşă mai devreme sau mai târziu, dar estimează că această partidă nu poate fi organizată decât peste o jumătate de an. „Cred că o a doua luptă între mine şi Bute va avea loc. Dar cred că trebuie să aibă loc la timpul potrivit. Nu cred că acum era acelaşi interes pentru luptă, cum ar fi, să zicem, peste şase luni. Sint sigur că Lucian vrea revanşa, pentru că fiecare boxer învins vrea asta. Cred că n-o vrea chiar acum, dar sunt sigur că la un moment dat o s-o vrea”, a spus Froch, conform ziare.com.

Cât despre deznodământul acestui duel, britanicul nu are nicio emoţie că ar putea fi înfrânt de Bute: „Doar ai văzut prima luptă. În acelaşi fel îl voi învinge pe Bute. Dar mai repede!”, a mai comentat Froch.
Pe 25 mai, la Londra, Froch va boxa cu danezul Mikkel Kessler, deţinătorul centurii WBA la categoria super-mijlocie. Pugilistul care se va impune în această dispută va deveni campion mondial la ambele versiuni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite