Care este principalul atu al Germaniei, adversara României din semifinalele Campionatului European Under 21

Care este principalul atu al Germaniei, adversara României din semifinalele Campionatului European Under 21

Luca Waldschmidt

România va întâlni joi, de la ora 19.00, Germania în semifinalele Campionatului European de fotbal, rezervat naţionalelor Under 21.

Ştiri pe aceeaşi temă

Germania este deţinătoarea trofeului şi una intre cele mai în formă echipe de la turneul final. Nemţii au învins cu 6-1 Serbia, cu 3-1  Danemarca şi au remizat, 1-1, cu Austria. Naţionala Germaniei a acumulat şapte puncte şi are un golaveraj impresionant 10-3.

Nemţii sunt echipa cu cele mai multe goluri marcate, iar acest lucru se datorează formei foarte bune pe care o arată cele două vârfuri, Luca Waldscmidt şi Marco Richter. Primul a macrat cinci goluri, iar cel de-al doilea trei goluri, ei fiind golgheterii la zi de la turneul final.

Luca Waldschmidt are 23 de ani şi joacă la Freiburg, iar Richter are 21 de ani şi evoluează la Augsburg.

Germania este antrenată de Stefan Kuntz, campion european în 1996, care conduce echipa panzerelor din 2016. "Avem o generaţie care se află la ultimele meciuri la această categorie de vârstă şi, de aceea, sper să încheiem cu un nou trofeu munca din ultimii doi ani", a declarat el.

Formula de bază a Germaniei:

Nübel - Klostermann, Tah, Baumgartl, Henrichs - M. Eggestein, Dahoud - Öztunali, Neuhaus, Richter- Waldschmidt

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: