Care au fost primele cuvinte ale lui Eriksen după resuscitare! Mărturia cutremurătoare a medicilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Christian Eriksen prăbuşit pe teren - meciul Danemarca - Finlanda - EURO 2020 - 12 iun 2021 / FOTO EPA - EFE

Jens Kleinefeld, unul dntre specialiştii care l-au scăpat din ghearele morţii pe mijlocaşul danez Christian Eriksen, a povestit cum a fost revenirea la viaţă a fotbalistlui.

Medicul german al UEFA, care a participat activ la resuscitarea danezului  pe teren, a vorbit, într-un interviu pentru Funke, despre momentele emoţionante în care fotbalistul şi-a recăpătat cunoştinţa.

“Aproximativ 30 de secunde mai târziu, jucătorul a deschis ochii şi am putut vorbi cu el. A fost un moment foarte emoţionant, pentru că la urgenţele medicale de acest gen în viaţa de zi cu zi şansele de succes sunt mult mai mici”, a declarat Kleinefeld.

El a dezvăluit şi cum a decurs dialogul cu fotbalistul: 

Medic: “Te-ai întors printre noi?”

Eriksen: “Da, m-am întors. La naiba. Am doar 29 de ani”.

În minutul 43 al meciului Danemarca - Finlanda, scor 0-1, din grupa B de la Campionatul European, jucătorul danez Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de resuscitare. Fotbalistul a fost transportat de urgenţă la spital, pentru ca, ulterior, să se anunţe că acesta se află în afara oricăui pericol, iar meciul a fost reluat după aproape două ore.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite