Căpitanul Rapidului ameninţă cu boicotarea meciurilor: „Vom face grevă dacă nu ne vom primi salariile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Pancu, căpitanul echipei Rapid Bucureşti FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Daniel Pancu, căpitanul echipei Rapid Bucureşti FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Rapid Bucureşti a obţinut doar o remiză albă în meciul disputat sâmbătă pe teren propriu împotriva lui Petrolul Ploieşti, iar problemele financiare din Giuleşti continuă.

La finalul partidei, purtătorul banderolei de căpitan din echipa vişiniilor a vorbit deschis la DigiSport despre situaţia materială colegilor săi: „Într-adevăr, a fost această nemulţumire a jucătorilor, iar Marian Rada a considerat că e mai bine să stăm acasă, în familie, pentru ca starea de nervozitate să nu se amplifice. Este şi o faptă bună pentru că sunt multe echipe din Vest care practică de ani buni această metodă“.

Daniel Pancu preconizează ca perioada următoare să fie agitată în vestiarul rapidiştilor: „Situaţia financiară a echipei este critică, ca şi a altor echipe din Liga I. Dar, dacă nu se vor rezolva problemle financiare, atunci noi nu ne vom mai antrena săptămâna viitoare, deci vom face o grevă. La Cluj, în etapa viitoare, vom juca din respect faţă de aceşti suporteri minunaţi, care au înţeles situaţia“.

Căpitanul giuleştenilor nu s-a arătat încântat de rezultatul punctul pe care echipa s-a la „smuls“ din meciul cu „lupii galbeni“: „E maximum ce putem face. Ne-am propus un punct înainte de startul partidei, în faţa unei echipe evident mai bune ca a noastră, un punct care ne va ajuta la finalul campionatului. Nu mă mulţumeşte, eu sunt obişnuit cu altă idee a fotbalului, atacului, a presingului, a fazelor purtate pe ambele benzi, a marcajului, dar asta este situaţia“. Echipa lui Marian Rada ocupă acum locul opt, cu 30 de puncte acumulate, în timp ce Petrolul este pe poziţia a patra (38p).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite