Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a Franţei: "1-1 e un rezultat bun"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sportro

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a Franţei, Julien Benneteau, a vorbit despre meciurile disputate sâmbătă în cadrul semifinalei cu România.

"E cum ne-am aşteptat, 1-1 e un rezultat bun. Atunci când joci împotriva unui adversar care are în echipă numărul 2 mondial, eşti mulţumit. Vom vedea ce se va întâmpla. Primele 45 de minute au fost foarte bune din partea Kristinei, dar împotriva unor jucătoare precum Halep trebuie să joci bine până la sfârşit. Ii stim jocul Simonei, nu ne surprinde, dar face jocuri foarte solide", a spus Julien Benneteau.

Romania şi Franţa sunt la egalitate după prima zi, în care Simona Halep a trecut în două seturi de Kristina Mladenovic, 6-3, 6-1, iar Caroline Garcia a învins-o pe Mihaela Buzarnescu 6-3, 6-3

Programul de duminică, cu începere de la ora 14.00 (în direct la Digi Sport şi Telekom Sport):
 
*Primul meci: Garcia – Halep
*Al doilea meci: Mladenovici – Buzărnescu
*Meciul de dublu: Garcia / Mladenovici – Begu / Niculescu
 
La cererrea căpitanului de echipă, pot fi schimbate jucătoarele implicate în partidele de duminică, la simplu şi la dublu

Semifinala Franţa - România se joacă pe o suprafaţă de zgură instalată în Palatul Sporturilor Kindarena din Rouen, cu o capacitate de 4.976 locuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite