Capello: "Beckham este prea bătrân pentru naţională"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul italian al Angliei, Fabio Capello, a declarat că nu intenţionează să-l mai convoace pe David Beckham, sugerând astfel că pentru fostul jucător al echipei Manchester United, în vârstă de 35 de ani, naţionala Albionului este "istorie".

"Cred că David ştie că nu mai are niciun viitor la naţională, deoarece este nevoie de o schimbare. Trebuie să schimb totul. Am nevoie de jucători noi şi trebuie să mă gândesc la viitor", a declarat Capello, după victoria Angliei în faţa Ungariei, în meci amical pe Wembley, scor 2-1.

"Vârsta este importantă. Există jucători noi precum Ashley Young sau Adam Johnson care pot juca pe dreapta sau pe stânga", a adăugat Capello.

Înainte de meci, Capello declarase la postul ITV referitor la David Beckham: "I-am mulţumit că m-a ajutat în timpul Cupei Mondială, însă, fără îndoială, este cam bătrân".

Această declaraţie l-a luat prin surprindere pe jucător, care a reacţionat prin intermediul agentului său: "Pentru informarea voastră, nu există discuţii referitoare la o eventuală renunţare. El va fi mereu disponibil pentru ţara sa după ce se va reface şi unde va fi nevoie, acolo va fi şi el".

În schimb Capello vrea un ultim meci pe Wembley pentru fostul căpitan: "Sper că atunci când se va reface, va putea juca un ultim meci pe Wembley pentru a mulţumi suporterilor şi pentru a-şi lua adio de la ei".

Star mondial al fotbalului şi fost căpitan al Angliei, Beckham nu a putut evolua la Cupa Mondială după ce, în luna martie, s-a accidentat, însă a făcut parte din staful tehnic al naţionalei.

El are 115 selecţii în naţionala Angliei, fiind jucătorul de câmp ce deţine recordul în acest sens, în istoria fotbalului englez.

Beckham, care şi-a început cariera în 1993 la Manchester United, evoluează la echipa americană LA Galaxy din 2007.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite