Campionii naţionali la darts s-au decis! Cine va reprezenta România în competiţiile internaţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Brad şi Adrian Frim au cucerit trofeele de campioni naţionali la darts, după evenimentul care a avut loc, între 27-30 iunie 2018, în Iulius Mall Cluj Napoca, competiţia fiind organizată de Federaţia Română de Darts şi promovată de Diana Seceleanu PR.

Cei doi jucători şi-au adjudecat titlul, după ce au câştigat finalele disputate cu Doriana Macovei, respectiv Gabriel Pascaru. 

Astfel, s-a definitivat lotul naţional al ţării noastre, care ne va reprezenta tricolorul la competiţiile externe: Andreea Brad, Doriana Macovei, Oana Cimpoca, Mirela Iftode, Adrian Frim, Gabriel Pascaru, Alexandru Stoian, Laszlo Kadar.  Cu această formulă, România va participa la Campionatul European, programat în luna septembrie, în Ungaria, dar şi la Mediterranean Cup, din 2019, la Barcelona.

„A fost o ediţie extraordinară, Clujul ne primeşte mereu cu braţele deschise şi ne bucură căldura oamenilor din inima Ardealului. Le mulţumim celor de la Iulius Mall pentru sprijinul în organizare, fiindu-ne parteneri de nădejde în  ultimii trei ani. Putem spune cu bucurie că, de la an la an, se arată interesaţi din ce în ce mai mulţi oameni de darts şi sunt dornici să înveţe acest sport, care necesită concentrare şi stăpânire de sine. Ne-am bucurat de mare interes din partea clujenilor şi vom reveni cu siguranţă şi la următoarea finală de campionat!”, a declarat Dragoş Dumitrescu, preşedinte al Federaţiei Române de Darts.

Finala Campionatului Naţional de darts a reunit 48 de jucători din categoria masculin şi primele 16 clasate de la feminin, iar în timpul evenimentului, zeci de amatori de darts s-au putut antrena şi câştiga premii la unul dintre cele mai noi sporturi „adoptate” de ţara noastră.

Despre Federaţia Română de Darts

Federaţia Română de Darts a fost înfiinţată în anul 2008 şi a parcurs toate etapele necesare introducerii unei noi ramuri sportive şi recunoaşterea ca federaţie naţională. În tot acest timp, a introdus în circuitul mondial două Open-uri internaţionale, a organizat Campionatul European de Darts din 2014 şi urmează ca ţara noastră să găzduiască, în 2019, Campionatului Mondial, după ce Federaţia Română de Darts a câştigat licitiaţia pentru organizarea acestei competiţii. Detalii despre competiţiile organizate de Federaţia Română de Darts sunt disponibile pe site-ul oficial şi pagina de Facebook.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite