Campionatul Naţional de Super Rally va putea fi urmărit la TV în următorii 5 ani! Cine transmite competiţia

Campionatul Naţional de Super Rally va putea fi urmărit la TV în următorii 5 ani! Cine transmite competiţia

Iubitorii sporturilor cu motor vor putea vedea la televizor, în următorii 5 ani, toate cursele din Super Rally Series.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fanii vitezei ştiu deja: toate competiţiile care contează se văd la LOOK SPORT 3. Pe lângă magicienii din Formula 1, Formula 2, Formula 3, Porsche SuperCup, Moto GP, Moto 1, Moto 2 sau Moto E, ei pot urmări în următorii 5 ani, în exclusivitate şi Campionatul Naţional de Super Rally - raliu viteză pe circuit stradal.
 
Despre Super Rally, care aduce bolizii pe străzile oraşelor, binecunoscutul pilot Mihai Leu, iniţiatorul proiectului spune că "Super Rally se va desfăşura în mai multe oraşe din România. Prima etapă va fi la Mangalia (21-22 mai) următoarele fiind programate la Târgu Mureş, Cluj, Deva, Craiova şi, cea finală, la Bucureşti. Va fi o competiţie foarte interesantă pentru că a crescut mult interesul în ultimii ani, iar faptul că se desfăşoară în centrele oraşelor va atrage un public tot mai numeros. Toţi cei care sunt pasionaţi de maşini vor găsi live, în oraşe, dar şi pe LOOK SPORT 3, adrenalină, maşini de curse performante cu mulţi cai putere.”  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările