Campionatul Mondial de Handbal: România - Brazilia, ora 21.30! Batem sau schimbăm generaţia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România va întâlni în această seară Brazilia, în optimile Campionatului Mondial de Handbal. Partida se dispută de la 21.30, în direct pe DolceSport şi livetext pe www.adevarul.ro.

Duminică, 13 decembrie
Brazilia - România, ora 21.30 (Kolding, Dolce Sport 1)
Germania - Norvegia, ora 21.30 (Frederikshavn)
Danemarca - Suedia, ora 21.45 (Herning)
Olanda - Serbia, ora 21.45 (Næstved)    

România s-a calificat în optimi ocupând locul patru în Grupa D, în vreme ce Brazilia a câştigat Grupa C după o victorie dramatică în faţa Franţei, cun un gol marcat în ultimele secunde. Brazilia este campioana mondială în exerciţiu şi are patru handbaliste care joacă în România. 

Dacă va merge în sferturi, naţionala noastră se va califica şi la turneele preolimpice, având şansa să joace la Olimpiada de anul viitor. Atlfel, preşedintele FRH Alexandru Dedu a anunţat modificări masive de lot. "Vom trage linie după acest Mondial şi dacă nu ne calificăm la turneul preolimpic vom face o analiză şi vor exista schimbări masive. Va fi o schimbare de generaţie, vom miza mai mult pe campioanele mondiale de la Under 18". 


Luni, 14 decembrie
Spania Franţa, ora 18.45 (Kolding)
Ungaria - Polonia, ora 19.00 (Herning)
Rusia - Coreea de Sud, ora 21.20 (Kolding)
Muntenegru - Angola, ora 21.45 (Herning)

Dacă se va califica în sferturi, România va juca împotriva câştigătoarei dintre Danemarca şi Suedia. Sferturile sunt programate pe 16 decembrie, semifinalele vor avea loc pe 18, iar finala pe 20 decembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite