VIDEO CampiOM. Reacţia impresionantă a lui Nadal după ce un retur ratat de el a lovit în plin un copil de mingi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nadal, gest superb faţă de un copil de mingi. Foto: captură
Nadal, gest superb faţă de un copil de mingi. Foto: captură

Rafael Nadal s-a calificat, joi, în turul trei la Australian Open, continuându-şi parcursul fără set pierdut la Melbourne. Ibericul nu a impresionat prin joc în faţa argentinianului Delbonis, ratând 17 mingi de break în primele două seturi, însă despre meci, închis cu 6-3, 7-6(4), 6-1, se va vorbi tot sezonul. Rafa a impresionat din nou prin caracterul său, după ce un retur ratat de el a lovit în plin o fetiţă din „echipa“ copiilor de mingi.

Aflat în căutarea celui de-al doilea break din setul trei, Nadal a realizat imediat că mingea trimisă de el a lovit-o brutal pe fetiţă, în faţă. S-a îndreptat iute spre fileu, pentru a verifica dacă micuţa este în ordine, aducându-i la cunoştinţă cele întâmplate şi arbitrei de scaun. Nadal a trecut de partea cealaltă a fileului şi i-a oferit un pupic fetiţei, ca să uite de durere, zâmbindu-i din tot sufletul. Fata a dat asigurări că este bine, i-a zâmbit înapoi liderului mondial, iar după punctul imediat următor şi-a reluat sarcina, sprintând pentru a recupera o minge ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Revenit la linia de fund a terenului, Nadal a obţinut break-ul, iar după ce a câştigat meciul, a căutat-o din nou pe fetiţă, pentru a-i oferi bandana sa. La interviul de pe teren, Nadal a dezvăluit că s-a speriat teribil.

Am fost foarte îngrijorat pentru ea. Mingea a fost rapidă şi s-a dus direct spre ea. E o fată foarte curajoasă. Sincer, a fost unul dintre cele mai înfricoşătoare momente pe care le-am trăit pe teren, pentru că mingea s-a dus drept spre faţa ei. Mi-a adus aminte de o fază de la Wimbledon, din urmă cu mulţi ani. Mă bucur că e bine!“, a transmis Rafael Nadal.

*𝒯𝒽𝒶𝓉* ballkid moment, narrated by @RafaelNadal 📚

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️#AO2020 | #AusOpen pic.twitter.com/tElLurAnQ1

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 23, 2020

Liderul mondial are parte de un duel sută la sută spaniol pentru optimi, împotriva lui Pablo Carreno Busta (cap de serie 27).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite