Campanie inedită: Te vaccinezi şi mergi cu Mihai Leu pe circuit într-un Ferrari 458 Challenge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Leu (dreapta), alături de Benny Adegbuyi
Mihai Leu (dreapta), alături de Benny Adegbuyi

Campionul naţional de raliuri şi viteză în coastă, Mihai Leu, e primul pilot care se alătură evenimentului „Vaccinare în viteza a şasea“, prin care persoanele prezente pe 17 şi 18 iunie la Transilvania Motor Ring pentru a se vaccina vor avea şansa de a fi în dreapta celor mai cunoscuţi piloţi din România.

Evenimentul lansat de Consiliul Judeţean Mureş, Transilvania Motor Ring, în parteneriat cu Federaţia Română de Automobilism Sportiv şi Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş, va avea loc pe 17 şi 18 iunie 2021, între orele 10.00 – 20.00, la Transilvania Motor Ring, localitatea Cerghid 1 G. Astfel, cei care se vor vaccina la centrul organizat la circuit cu vaccinul Johnson&Johnson vor beneficia de o tură de circuit alături de un campion din motorsport.

„Eu m-am vaccinat deja, încă de acum două luni, şi încurajez pe toată lumea să o facă. Doar aşa putem scăpa de pandemie. Salut iniţiativa acestui eveniment şi dacă prezenţa mea acolo contează, sunt onorat să pot contribui. M-aş bucura să am cât mai mulţi oameni în dreapta”, a spus Mihai Leu, care va fi prezent la Transilvania Motor Ring cu modelul Ferrari 458 Challenge alături de care a câştigat două titluri de campion naţional la viteză în coastă.

„În aceste zile, vom anunţa şi numele altor campioni din motorsport care vor fi săptămâna viitoare pe circuitul din Mureş pentru a încuraja vaccinarea. Împreună putem trece peste această pandemie”, a spus şi preşedintele FRAS, Norris Măgeanu.

Campania „Vaccinare în viteza a şasea” combină siguranţa pe circuit cu libertatea în societate. Te aşteptăm să te înscrii în campanie şi, după vaccinarea de la centrul mobil instalat la circuit îţi vom injecta un plus de adrenalină pe asfaltul circuitului. Vor fi alături cei mai buni piloţi ai României şi maşini din campionatele de raliuri, viteză în coastă, drift, super rally sau Radical Cup.

Campania e valabilă în limita locurilor şi timpului disponibil pentru persoanele care aleg să se vaccineze.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite