Camelia Potec, muză pentru creatoarea de modă Mihaela Drafta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camelia Potec, fostă înotătoare FOTO Sergiu Ichim
Camelia Potec, fostă înotătoare FOTO Sergiu Ichim

În toiul verii, Mihaela Drafta pregăteşte colecţia de modă pentru această toamnă, ce va fi disponibilă în magazinele sale din Bucureşti, Târgu Mureş şi Iaşi. Creatoarea are în plan ţinute de stradă cu influenţe etno şi cu motive disco din anii '80 şi haine de seară cu foarte multă dantelă, paiete şi broderii.

Pentru această colecţie, Mihaela Drafta a fost inspirată de personalitatea campioanei olimpice Camelia Potec, în prezent preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

 „O cunosc pe Camelia de foarte mult timp şi întotdeaua mi-a plăcut la ea seriozitatea şi ambiţia cu care realizează tot ce îşi propune. O cosider un om care inspiră frumuseţe şi naturaleţe iar în zona sportului nu sunt foarte multe fete care să aibă fizic şi atitudine de podium. Camelia a cochetat mereu cu moda iar hainele vin minunat pe ea. Atunci când am creat multe din modelele pentru toamnă, m-am gândit la ea“, a arătat Mihaela Drafta pentru iClara.ro. 

Întrebată ce nu ar trebui să lipsească vara aceasta din garderoba femeilor ce îşi doresc să fie fidele tendinţelor, desginerul Mihaela Drafta a explicat faptul că bluzele şi cămăşile tip etno din ie purtate cu o pereche de blugi scurţi sau jeans skinny constituie combinaţiile perfecte pentru zilele călduroase.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite