Camelia Potec încurajează o tânără luptătoare să-şi urmeze visul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
camelia potec

Preşedintele Federaţiei Române de Nataţie, Camelia Potec a decis să vină în ajutorul unei fete în vârstă de 13 ani, care a primit diagnosticul de cancer la picioare.

După o bipsie şi dureri persistente, copilul a urmat un tratament cu citostatice, iar în cele din urmă s-a ajuns la amputarea piciorului. Camelia Potec nu a rămas indiferentă la cazul Andreei şi i-a făcut cadou micuţei un echipament sportiv dorit, format dintr-o cască specială de înot, ochelari, un tricou cu tricolorul ţării şi un abonament pe un an de zile la un bazin de înot. 

„Nu trebuie să uitam că speranţa şi încrederea de a merge mai departe sunt cele mai bune medicamente", a declarat Camelia Potec în cadrul emisiunii Next Star de la postul de televiziune Antena 1. Visul Andreei este ca la următoarea ediţie a Olimpiadei copiilor cu dezabilităţi să participe la disciplina de înot, însă cea mai mare problemă pentru familie este lipsa banilor, ce nu îi pot permite Andreei să se antreneze corespunzător“.


Camelia Potec, Mihai Leu, Virgil Stănescu şi alţi foşti sportivi au primit premii pentru realizările manageriale din 2014

Nadia Comăneci a câştigat licitaţia pentru tabloul cu înotătoarea Camelia Potec, la Balul Nataţiei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite