Camelia Potec despre planurile sale ca preşedinte al Federaţiei de Nataţie şi Pentatlon Modern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern
Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern

Votată în unanimitate în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM), Camelia Potec are planuri mari pentru viitorul organizaţiei sportive la „cârma“ căreia se va afla pentru următorii patru ani.

Campioana olimpică de la Atena va avea în subordinea sa un birou federal format din 11 membri, printre care se regăsesc şi Mihai Leu sau Neculai Onţanu, primarul Sectorului 2 din Bucureşti. „Am vrut ca din echipa mea să facă parte oameni ambiţioşi, puternici şi care mai presus de toate iubesc sportul. Sunt hotărâtă că în următorii ani să readuc nataţia românească din nou în prim plan mondial. Pe Mihai Leu îl consider un prieten de nădejde şi doresc să fie alături de mine în proiectul de la Federaţia Română de Nataţie“, a declarat Camelia Potec, în cadrul emisiunii „Ora de Kempo“, de la Sport Total FM.  La 31 de ani, aceasta a stabilt un nou record naţional: este cel mai tânăr preşedinte de federaţie sportivă.

Mihai Leu, noul membru al Biroului Federal, a declarat: „Înotul este primul sport pe care l-am practicat în viaţa mea. Când Camelia mi-a propus să fac parte din echipa ei, mi-a spus că am experienţă în sport şi că o pot ajuta. Nu am să ştiu niciodată să-i explic unui înotător cum să înoate sau ce să facă în apă, dar cred că pentru dezvoltarea sportului sunt anumite lucruri de care trebuie ţinut cont în orice ramură sportivă. Mă simt puţin ciudat, pentru că locul meu este la box. Camelia m-a convins, pentru că este o persoană care îţi inspiră foarte multă încredere. A contat foarte mult că avem un bazin în Hunedoara. De ani de zile se organizează şi campionatele naţionale şi încerc ca prin prezenţa mea aici să ajut mai mult“. Printre invitaţii Cameliei Potec pentru a sprijini noua conducere FRNPM s-a numărat şi Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite