Camelia Potec în căutarea viitorilor campioni: cum poţi să afli în acest weekend dacă ai un copil talentat la înot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camelia Potec
Camelia Potec

Fosta campioană olimpică va participa, în zilele de 20 şi 21 iunie, la o acţiune menită să găsească sportivi cu potenţial.

Stejarii Country Club va găzdui în weekend-ul 20-21 iunie cea de-a doua ediţie a Concursului Naţional de înot „Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni“, care se va desfăşura în intervalul orar 10.00 – 14.00.

Evenimentul se adresează copiilor cu vârste între 9 şi 11 ani, băieţi şi fete, legitimaţi la un club de înot afiliat la Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern. Evenimentul se va bucura de prezenţa extraordinară a sportivelor Anca Pătrăşcoiu, prima medaliată olimpică a nataţiei româneşti, şi Carmen Bunaciu, campioană mondială la înot.

„Ne alăturăm cu drag celei de-a doua ediţii a Concursului Naţional de înot Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni, punând la dispoziţia participanţilor bazinul de dimensiuni olimpice pentru practicarea antrenamentelor. Proiectul face parte dintr-o serie de acţiuni sociale derulate de Stejarii Country Club, cu scopul de a susţine copiii talentaţi în vederea obţinerii de performanţe sportive”, a declarat Mihai Popa, Director Operaţional Stejarii Country Club.

Care sunt probele?

Probele de concurs presupun exersarea a patru stiluri de înot: liber, fluture, bras şi spate pe distanţe de 50 şi 100 m. 

Scopul concursului naţional e acela de a identifica, în rândul micilor iubitori de înot, copiii talentaţi care au potenţial de a deveni campioni. Cei selecţionaţi vor beneficia de două cantonamente la Stejarii Country Club, sub îndrumarea atentă a Cameliei Potec, şi a altor instructori profesionişti din cadrul Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

„Succesul primei ediţii a concursului e demonstrat de progresul realizat de copiii finalişti şi de premiile internaţionale câştigate. Entuziasmul, ambiţia şi talentul lor, combinate cu facilităţi la standarde internaţionale, în cadrul Stejarii Country Club, şi suportul unor instructori profesionişti constitutie reţeta perfectă pentru a forma noi generaţii de campioni olimpici“, a declarat Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern. 

Înscrierile se realizează la adresa de e-mail contact@frnpm.ro sau la numărul de telefon 0740 036 603 până joi, 18 iunie 2015.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite