Calificări la Under 21: România – Elveţia 1-1. Tineretul lui Isăilă a făcut un meci bun şi are şapte puncte după trei jocuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă naţionala mare ne oferă numai dezamăgiri, echipa Under 21 a României reuşeşte prestaţii bune şi jocuri spectaculoase. Fotbaliştii lui Isăilă luptă pentru calificarea la Europeanul de tineret din Italia 2019.

Într-un meci jucat la Ovidiu,  pe terenul Viitorului, naţionala Under 21 a României a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul cu Elveţia. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 19 prin Oberlin, tricolorii au egalat imediat prin Puşcaş, care a punctat în minutul 22, după un şut-centrare a lui Costache.
Meciul a fost spectaculos, cu ocazii mari de ambele părţi. România a jucat ofensiv şi a irosit şansa victoriei la şuturile lui Florinel Coman, Nedelcu şi a mai punctat odată, prin Ciobanu, gol anulat de arbitru pentru un presuspus fault în atac la portar.
După acest joc, România a acumulat şapte puncte, selecţionata lui Daniel Isăilă câştigând anterior jocurile cu Liechtenstein şi Bosnia.

România (4-2-3-1): I. Radu - Manea, Nedelcearu, Paşcanu, A. Radu - Nedelcu, Cicâldău - Costache (Ciobanu 46), Hagi (Man 83), Coman - Puşcaş


Clasamentul grupei
1.România 7 puncte, 3 jocuri
2. Elveţia 4 puncte, 3 jocuri
3. Bosnia 3 puncte, 3 jocuri
4. Ţara Galilor 4 puncte, 1 joc
5. Portugalia 0 puncte, 0 jocuri
6. Liechtenstein 0 puncte, 2 jocuri.
În această seară se mai joacă şi meciul dintre Portugalia, care este marea favorită a grupei, şi Ţara Galilor. Va fi primul meci din aceste preliminarii pentru lusitani.

La EURO 2019 se califică echipa de pe primul loc în grupă, iar cele mai bune patru locuri doi vor juca baraj. În următorul meci, tricolorii vor întâni tot Elveţia, dar în deplasare. 

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite