„Câini turbaţi“: Dinamo a sfâşiat Craiova, după ce, într-o primă fază, era la un pas de a pierde meciul la masa verde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic
Mircea Rednic

Crăciunul a venit mai devreme pentru formaţia din „Ştefan cel Mare“! Cu siguranţă, nici Rednic, nici elevii săi n-ar fi îndrăznit nici măcar să viseze la scorul cu care au bătut, sâmbătă, Craiova.

O victorie cu Hermannstadt în luna august, una obţinută în ultimul minut, din penalty, cu Voluntari în noiembrie şi alta, nesperată, venită acum, în decembrie, cu CS U Craiova! Acesta e bilanţul partidelor câştigate de roş-albi în ultima perioadă.

Meciul Dinamo - CS U Craiova a început cu o oră întârziere şi, la un moment dat, gazdele erau în pericol de a pierde cu 0-3 la masa verde, deoarece deszăpezirea nu se terminase! Într-un final, partida a debutat la ora 21.00 şi s-a încheiat tot cu 3-0, însă pentru Dinamo!

Italianul Montini, atacantul adus liber de contract de Mircea Rednic, a făcut ce a vrut cu echipa italianului Mangia, marcând de trei ori (30, 48, 53).

Graţie acestui succes, Dinamo a acumulat 22 de puncte în 20 de etape, spargând media de un punct pe meci. Roş-albii ocupă locul 11 din 14 şi sunt la şase puncte de poziţia a 6-a, ultima care duce în play-off.

CS U Craiova e pe trei cu 35 de puncte, având şi un meci în plus faţă de primele două clasate, CFR Cluj (40 de puncte) şi FCSB (37 de puncte).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite