Cahill şi Halep s-au reunit, la Montreal: Primele fotografii cu Simona, la revenirea pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cahill

La trei luni după ce s-a accidentat la gamba piciorului stâng, suferind o ruptură musculară, constănţeanca se pregăteşte să joace la Rogers Cup, începând de săptămâna viitoare.

Simona Halep (10 WTA) pare că, în sfârşit, s-a recuperat complet după o problemă medicală care a scos-o din circuit, în cea mai importantă perioadă a sezonului. Adică, exact când s-au organizat French Open, Wimbledon şi Jocurile Olimpice.

„Decontul“ acestei absenţe îndelungate va veni luni, după cum „Adevărul“ a scris aici. Vestea bună e că Simona pare că s-a refăcut. De aceea, s-a şi deplasat în Canada, urmând să evolueze la Rogers Cup, de luni încolo. 

În Canada, Halep s-a reunit cu antrenorul ei, Darren Cahill. Încântat, australianul a şi marcat momentul, postând un mesaj pe Twitter, alături de Simona: „Bună ziua, Simo. Bună ziua, Montreal. Frumos moment să ajungem aici, în aceeaşi zi cu stelele din echipa de fotbal feminin, revenită de la Jocurile Olimpice“.

Şi Halep a făcut o postare de pe terenul de antrenament, însă pe contul ei de Facebook: „A trecut ceva timp de când n-am mai jucat un turneu… Dar aici sunt! Bună ziua, Montreal!“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite