Cadoul Simonei Halep pentru toţi românii de Ziua Naţională. Ce a făcut cea mai bună jucătoare de tenis a lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep s-a aflat în ţară de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, şi le-a făcut românilor o surpriză imensă.

Simona şi-a lansat propriul site, simonahalep.com, prinintermediul căruia promite să ţină mai uşor legătura cu fanii ei, cărora le-a adresat şi un mesaj:

Salutări tuturor şi bine aţi venit pe noul meu website!

Mă bucur să fiu alături de voi în mediul virtual şi dincolo de reţelele de socializare şi sunt extrem de încântată că aţi ales să mă însoţiţi în această călătorie virtuală în lumea tenisului profesionist.
Îmi doresc ca website-ul meu să fie un loc prietenos, informativ pentru voi, fanii mei, unde să vă pot ţine la curent cu turneele la care iau parte, să vă ofer cele mai noi imagini cu lucrurile distractive pe care le fac în spatele scenei, ştiri, rezultatele mele pe teren şi, desigur, totul despre munca pe care o depun în cadrul fundaţiei mele de acasă, în România.

Fundaţia reprezintă o parte importantă a ceea ce sunt şi ce vreau să fac după retragerea din tenis, aşa că sper să urmăriţi cu interes proiectele noastre şi să fiţi la curent cu munca pe care o depunem în cadrul acesteia. Totodată, pe website există şi un magazin de unde puteţi achiziţiona produse speciale S1mona!
 

Misiunea mea în calitate de numărul 1 mondial este de a da înapoi lumii tenisului o parte din ceea ce aceasta mi-a oferit – sunt atât de norocoasă că am ocazia să practic acest sport minunat care mi-a oferit atât de multe satisfacţii şi îmi doresc să împărtăşesc această misiune cu voi toţi.
Aştept cu nerăbdare feedback-ul vostru privind noul meu website – secţiunile care v-au plăcut şi cele referitor la care credeţi că mai avem de lucru. Această platformă este dedicată în primul rând vouă, fanilor mei, aşa că sper să vă placă la fel de mult ca mie şi să devină unul din site-urile pe care le accesaţi frecvent atunci când sunteţi în căutarea informaţiilor de calitate despre lumea tenisului profesionist.

Cu drag,Simona 😊

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite