Cădere uluitoare pentru una dintre cele mai importante tenismene din România. E la un pas să iasă şi din Top 200

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Mitu (prima din stânga)
Andreea Mitu (prima din stânga)

Topul WTA dat publicităţii la începutul acestei săptămâni vine cu o veste proastă pentru una dintre cele mai importante jucătoare din România.

Andreea Mitu a ajuns pe locul 195 în clasamentul mondial, înregistrând o cădere fantastică, ţinând cont că anul trecut, cam în aceeaşi perioadă, urcase pe locul 68 în lume. Descurajată de rezultatele de la simplu, Andreea pare din ce în ce mai decisă să se orienteze către jocul de dublu, acolo unde a şi câştigat un turneu săptămâna trecută. Ea va reprezenta România la Jocurile Olimpice, unde va face pereche cu Raluca Olaru.

Clasamentul mondial al tenisului feminin a confirmat revenirea în top 100 a Patriciei Ţig. Astfel, după o pauză de o săptămână, avem din nou cinci fete între primele 100 de jucătoare ale lumii. Simona Halep este cea mai valoroasă româncă din clasamentul mondial. Ea staţionează pe locul 5 în lume. E urmată de Irina Begu, care a urcat o poziţie, până pe 30, de Monica Niculescu, care s-a menţinut pe 61, şi de Sorana Cîrstea, care a rămas pe 88. Patricia Ţig a revenit în Top 100 WTA, ocupând chiar locul 100, în urcare două poziţii.

În Top 200 avem două fete: pe Ana Bogdan, care a urcat 12 locuri şi ocupă acum cea mai bună poziţie a carierei, 123, şi pe Andreea Mitu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite