Ca pe vremuri! Steaua şi Rapid au readus spectacolul pe stadion şi bătaia în tribune, la derbyul din Liga a IV-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul dintre CSA Steaua şi Academia Rapid a demonstrat că fotbalul românesc îşi respectă tradiţiile, indiferent de situaţie.

Derbyul dintre cele două formaţii din Liga a IV-a a avut de toate. Pasiune, adrenalină, incidente şi goluri. Fotbal nu neapărat de nivel înalt, pentru că totuşi a fost un meci din al patrulea eşalon, dar suficient de agresiv cât să stârnească orgoliile din tribune.

Spectacolul din tribune, luminat de coregrafii 3D, a fost minunat până când au început să se spargă capete între fani. Vezi AICI detalii de la incidentele din tribune

Au fost scene reprobabile, care au umbrit dorinţa celor 37.000 de spectatori prezenţi pe Arena Naţională de a vedea doar fotbal.

Rapid a deschis scorul în minutul 41 prin Daniel Niculae, care a finalizat o centrare a lui Vlada. În prelungirile primei reprize, Predescu a egalat din penalty, iar la pauză s-a intrat egal. În minutul 55, Burlacu a marcat pentru Rapid, cu largul concurs al portarul stelist Iancu. 3-1 s-a făcut în minutul 61, când Vlada a marcat după o fază creată de Daniel Niculae.

S-a terminat 3-1 pentru Rapid, rezultat corect, spre deliciul giuleştenilor care au făcut legea şi în tribune. În ultimele minute ale partidei pe teren a intrat şi Daniel Pancu, veteranul Rapidului.

Academia Rapid e pe primul loc, cu 59 de puncte, în timp ce Steaua e pe 2, cu 54 de puncte şi un meci mai puţin disputat.

  • Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din acelaşi motiv, fotbalistul fiind utilizat şi la meciul câştigat cu Victoria.
  • Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manşă. Câştigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formaţia care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
  • În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcţie de clasarea din sezonul regulat.
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite