Ca la noi, la nimeni: ultimul meci al etapei era să nu se joace! O echipă a rămas în trafic. Povestea coşmarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astra Giurgiu a primit vizita celor de la ACS Poli Timişoara în epilogul etapei cu numărul trei. Bănăţenii au pornit din Bucureşti spre Giurgiu, însă călătoria lor s-a transformat într-un coşmar.

Astra Giurgiu a învins ACS Poli Timişoara cu 3-0 (Polczak 21, Al. Ioniţă II 24, Balaure 53). Pentru bănăţeni, s-a adeverit zicala „ceea ce începe prost, se va termina şi mai prost“.

Managerul sportiv al timişorenilor, Adrian Neaga, a povestit la Digi Sport că echipa a fost aproape de a rata partida de luni seara!

„Traficul din Bucureşti e infernal, am plecat la 6 fără un sfert din faţa hotelului, am zis să ajungem puţin mai devreme, dar, din păcate, am ajuns puţin mai târziu. Asta e viaţa, dacă nici cu Jandarmeria după noi n-am putut să trecem....Ne-am luat şi marjă de eroare şi am plecat cu trei ore şi un sfert mai devreme, gândiţi-vă că sunt 55 de kilometri între Bucureşti şi Giurgiu. Nu puteam să plecăm după masa de prânz“, a povestit Neaga.

Autocarul celor de la ACS Poli Timişoara a ajuns la ora 20.20 la stadion, cu doar 40 de minute înainte de primul fluier al meciului!

Am făcut 10 kilometri în două ore! Ionuţ Popa, antrenor ACS Poli
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite