Ca la noi, la nimeni! FRF face urne la tragerea la sorţi din Cupa României pentru a se asigura că ajunge cine trebuie în finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele 16 formaţii calificate în optimile Cupei României au fost împărţite în trei urne distincte, aşa că şansele de a vedea un Steaua - Dinamo, de exemplu, în această fază sunt nule. Tragerea la sorţi e astăzi, ora 16.00, live pe www.adevarul.ro.

Cupa României a fost tot timpul considerată competiţia surprizelor. Farmecul ei consta în trecut şi în tragerile la sorţi supriză, care dădeau o şansă echipelor mai mici de a avansa în faze superioare.

Federaţia Română de Fotbal se gândeşte însă doar la finală şi "împinge" favoritele de la spate, oferindu-le cel mai bun culaor. Astfel, cele 16 echipe vor fi astăzi în trei urne diferite la tragerea la sorţi. Pentru că Rapid joacă în Liga a doua, este totuşi posibil să vedem un Steaua - Rapid sau Dinamo  -Rapid în această fază. 

Urna A
Dinamo, Steaua, Pandurii, Petrolul, Astra, Vaslui
Urna B
Braşov, Viitorul, Corona, ACS Poli, Gaz Metan, FC Botoşani, Oţelul
Urna C
Rapid, Chindia, Ripensia

Se vor împerechea întâi echipele din Urna C cu trei din Urna A, cele trei rămase în Urna A cu cele din Urna B, iar la final cele din Urna B împreună.

TRAGEREA LA SORŢI, LIVETEXT PE WW.ADEVARUL.RO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite