Buzărnescu profită de al doilea abandon consecutiv. Este în optimi la Roma, va juca cu numărul 1 WTA, Naomi Osaka

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzarnescu

Mihaela Buzarnescu a ajuns în optimile de finală ale turneului de la Roma după ce adversara dinn turul 2, Julia Goegers (18 WTA) a fost nevoită să abandoneze În setul decisiv

La scorul de 6-4, 3-6, 4-3, 0-30 pentru Goerges, germana a cerut un time-out medical pentru o accidentare la coapsa dreaptă, meciul reluându-se după aproxiamtiv 15 minute. Julia Goerges a mai jucat două puncte, pierdute amândouă, apoi a abandonat.

În faza următoare a competiţiei, tot astăzi, în jurul orei 18.00, românca va evolua împotriva liderului clasamentului mondial, japoneza Naomi Osaka,  care a învins-o, în acestăp dimineaţă, 6-3, 6-3, pe Dominika Cibulkova (Slovacia), locul 33 WTA,

În cazul în care o va elimina pe Buzărnescu şi va ajunge în sferturi, Osaka îşi va păstra locul I WTA cel puţin până la Roland Garros. Dacă japoneza va pierde meciul cu Mihaela, Simona Halep poate reveni pe prima poziţie WTA cu condiţia să câştige turneul de la Roma.

Mihaela Buzărnescu (29 WTA) se  calificase in turul doi de la Roma după ce beneficiase de abandonul letonei Jelena Ostapenko (27 WTA). care s-a retras la scorul de 6-2, 5-4 (15-0) pentru româncă. Miki, care a făcut unul dintre cele bune meciuri din acest sezon,  a profitat şi de problemele fizice cu care s-a confruntat Ostapenko, letona  cerând intervenţia fizioterapeutului în ambele seturi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite