Buzărnescu, la pământ: Mihaela, încă un semn clar că are probleme emoţionale uriaşe. Ce spune bilanţul ei din 2019

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eliminarea de la Fed Cup pare că le-a afectat şi pe jucătoarele care au fost pe teren, la Rouen, dar şi pe cele care n-au fost convocate de Florin Segărceanu!

Miercuri, la revenirea în ţară, Simona Halep a fost abordată de un reporter care a întrebat-o despre starea ei de sănătate, după accidentarea suferită în weekend-ul trecut. 

După ce a oferit un răspuns, Simona a fost chestionată dacă riscă să rateze şi alte turnee pe zgură, în afară de Stuttgart. Brusc, constănţeanca s-a schimbat la faţă şi a plecat de la interviu, fără să mai zică nimic!

Apoi, la Istanbul, în turul II, Sorana Cîrstea (97 WTA) şi Mihaela Buzărnescu (30 WTA) nu doar că au fost învinse, dar au avut şi nişte ieşiri ciudate pe teren. Sorana, bătută de Strycova (47 WTA), a „turbat“, pur şi simplu, după ce arbitrul de scaun a analizat urma lăsată de minge pe zgură şi a anunţat că returul trimis de jucătoarea din România a fost afară. A urmat o criză a Soranei, care a gesticulat, a tras arbitrul de mânecă, l-a împins înapoi spre locul unde aterizase mingea şi, în final, i-a strigat: „Tu gândeşti? A căzut pe linie! Eşti nebun? Eşti orb?“.

Pe un alt teren, Mihaela Buzărnescu a arătat, încă o dată, că forma ei catastrofală din acest sezon e direct legată de starea ei emoţională. După victoria din turul I cu Glushko (129 WTA) în care şi-a dat cu rachetă în cap şi a plâns, „Miki“ a repetat figura şi în turul II, cu Gasparyan (72 WTA). Reacţia româncei a fost cauzată de faptul că a simţit că pierde, încet, dar sigur, un meci pe care, la un moment dat, părea că îl va câştiga. În decisiv, la 5-3, Buzărnescu a servit pentru meci, însă nu doar că şi-a pierdut serviciul, dar nici n-a mai luat vreun game şi a cedat cu 5-7! 

După ce şi-a pierdut serviciul la 5-3, „Miki“ l-a chemat pe margine pe antrenorul Artemon Apostu, însă acesta a trebuit, mai întâi, să-şi oprească eleva din plâns, înainte de a-i oferi sfaturi tactice. Degeaba! Buzărnescu a pierdut şi a ajuns la 13 înfrângeri în 17 partide în acest sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite