Buzărnescu nu îşi revine nici la US Open, este eliminată încă din primul tur. Ce se întâmplă cu românca în topul WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela Buzărnescu, locul 129 WTA, a fost învinsă, marţi, 6-3, 6-4, de germana Andrea Petkovic, locul 88 WTA, în meciul de debut de la US Open

Miki, locul 129 WTA, nu reuşeşte să iasă din pasa proastă pe care o traversează de la începutul anului, ea fiind învinsă, de jucătoarea aflată pe locul 88 WTA, după un meci care a durat o oră şi 35 de minute.

Buzărnescu a reuşit 21 de lovituri câştigătoare, în timp ce adversara sa a adunat 25. La greşeli neforţate statistica a fost aproape egală, Buzărnescu 25, respectiv Petkovici 26.

Simpla prezenţă pe tabloul principal al ultimului Grand Slam al anului este recompensată cu un premiu de 58.000 de dolari şi 10 puncte WTA.

Cum Mihaela nu avea de apărat niciun punct în clasamentul WTA, ea va rămâne la terminarea US Open în jurul poziţiilor 120-130 în topul mondial. 

La turneul din 2018, românca a fost protagonista unui scandal de proporţii. Cu toate că era accidentată şi ştia că nu va putea juca, Mihaela a insistat să-şi folosească dreptul de a se înscrie pe tabloul principal de la US Open 2018 pentru a încasa suma de 27.000 de dolari. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite