Buzărnescu, neglijată? Canadienii se apără după ce au fost acuzaţi de lipsă de reacţie când s-a „rupt“ Mihaela

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzarnescu

Elina Svitolina (5 WTA) n-a mai apucat să savureze calificarea în turul III de la Rogers Cup, după ce a văzut în ce situaţie a părăsit terenul Mihaela Buzărnescu.

Ucraineanca a lăsat de înţeles că medicii au reacţionat cu întârziere, după ce „Miki“ a căzut şi a început să plângă în hohote. 

„Am văzut imediat că e foarte, foarte serios. Nu puteam face nimic, eu sau arbitrul de scaun. Mi s-a părut că au trecut ani până a ajuns cineva. Glezna se umfla din ce în ce mai mult, la fiecare secundă. Îi e greu fizioterapeutului să ajungă mai repede, dar cred că ar trebui să avem câţiva oameni cu calificare medicală tot timpul la teren pentru că eu sau arbitrul de scaun nu ştim ce să facem în astfel de situaţii, când accidentările sunt atât de serioase ca asta. Mi s-a făcut pielea de găină. De exemplu, dacă face cineva un atac de cord? Trebuie să acţionezi în următorul minut, nu cum a fost acum, când le-a luat cinci, şase minute să ajungă“, a spus Svitolina.

Directorul turneului, Eugene Lapierre, a contrazis-o însă pe Svitolina, precizând că s-a intervenit în două minute şi jumătate, de la clădirea principală a complexului până la National Bank Court, terenul pe care se juca meciul. „Nu cred că situaţia presupunea aşa ceva. Din momentul în care şi-a sucit glezna şi până când a ajuns fizioterapeutul acolo a trecut un timp rezonabil, cred. Chiar destul de bine“, a spus Lapierre.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite