Buzărnescu, încă un sponsor puternic: Mihaela va fi îmbrăcată de un brand prestigios. „Suntem mândri că ni s-a alăturat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ascensiunea Mihaelei Buzărnescu (28 WTA) în lumea tenisului feminin a coincis cu semnarea mai multor contracte importante din punct de vedere financiar.

Mihaela Buzărnescu a ajuns dintr-o sportivă care avea doar patru rachete într-o ţintă atractivă pentru firmele care îşi promovează imaginea prin tenis.

Cu siguranţă, parteneriatele lui „Miki“ nu se ridică la nivelul financiar al celor de care beneficiază Simona Halep, însă reprezintă o răsplată importantă pentru sportiva de 30 de ani.

După ce a bătut palma cu firma Cotnari după French Open, acum, potrivit Digi Sport, Buzărnescu a semnat cu firma Sofibella, care îmbracă mai multe jucătoare de tenis, precum Raluca Olaru, Monica Niculescu sau Anastasija Pavlyuchenkova.

„Mihaela e o sportivă tânără, talentată, care arată în mod constant pasiune şi încredere şi care e motivată să devină mai bună pe teren şi în afara lui. Suntem mândri că s-a alăturat familiei noastre şi ajută Sofibella să furnizeze produse inovatoare, în ton cu moda şi de mare performanţă“, a declarat Franco Forcella, preşedintele şi fondatorul companiei Sofibella.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite