Buzărnescu, eliminată de Naomi Osaka. România a rămas fără reprezentantă pe tabloul principal de la Roma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mihaela buzarnescu

Mihaela Buzărnescu (29 WTA)s-a oprit în optimile de finală ale turneului din capitala Italiei fiind învinsă de numărul 1 WTA în minimum de seturi, 6-3, 6-3. Meciul a durat 73 de minute

Osaka a servit 9 aşi, în timp ce Mihaela a avut unul singur.  Japoneza a avut 27 de lovituri direct câştigătoare, faţă de doar 11 ai româncei, în timp ce raportul greşelilor neforţate a fost aproape egal, 15-16.

Calificarea în optimile de finală ale turneului de la Roma este premiată cu 29.866 de euro şi cu 105 puncte WTA.

Tot astăzi, în jurul prânzului, Mihalea trecuse de Julia Goegers (18 WTA), după ce jucătoarea din Germania nu a putut duce meciul la bun sfârşit. La scorul de 6-4, 3-6, 4-3, 0-30 pentru Goerges, germana a cerut un time-out medical pentru o accidentare la coapsa dreaptă, meciul reluându-se după aproxiamtiv 15 minute. Julia Goerges a mai jucat două puncte, pierdute amândouă, apoi a abandonat.

Mihaela Buzărnescu se  calificase in turul doi de la Roma după ce beneficiase de abandonul letonei Jelena Ostapenko (27 WTA). care s-a retras la scorul de 6-2, 5-4 (15-0) pentru româncă. Miki, care reuşise unul dintre cele bune meciuri din acest sezon,  a profitat şi de problemele fizice cu care s-a confruntat Ostapenko, letona  cerând intervenţia fizioterapeutului în ambele seturi.

Simona Halep a părăsit turneul de la Roma încă din turul secund. Românca a fost eliminată surprinzător de Marketa Vondrousova (19 ani, 44 WTA), 2-6, 7-5, 6-3, după un meci în care a acuzat o accidentare,

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite